Truca'ns: (+34) 93 685 97 00 CatalàCastellano

ATENCI COMERCIAL

Un equip comercial actiu i especialista en tots els nostres productes i serveis l'assessorarà en tot moment per tal que les seves compres estiguin recolzades sempre per un professional. L'atenció personalitzada i el coneixement del sector del nostre equip comercial li aportarà un plus de valor a les seves decisions.

A més, disposem d'un call-center propi per tal que qualsevol consulta, informació o necessitat sigui atesa amb rapidesa per persones professionals que en tot moment l'assessoraran.

3.000 m2 DE MAGATZEM

Disposem de magatzem a Barcelona i Madrid. Les nostres instal·lacions estan pensades per tal que el producte estigui el més a prop possible del client, reduïnt els termins d'entrega i preparades per ajustar cada comanda a la necessitat específica de cada client.

Les comandes personalitzades, el transport dedicat, els dipòsits de seguretat per cada client i la logística específica per a cada necessitat són els paràmetres que cada dia gestionem.

9.000 REFERNCIES

Cada dia entreguem centenars de comandes d'una cartera de productes amb una amplitud i profunditat inigualables. I tot, amb un servei de gestió, manipulació i entrega de màxim nivell.

El nostre servei el sorprendrà.

(+34) 93 685 97 00Telèfon de Contacte

set@set.esCorreu Electrònic

C/ Ramon de Trinxeria, 8 - Pol. Ind. "El Pla"08980 Sant Feliu de Llobregat ( BARCELONA )