SET

  

Solució fotogràfica Mini Album (MAP)

La novetat de Mitsubishi es diu MAP 10 x 15, un nou sistema que permet crear i imprimir àlbums fotogràfics en 5 minuts. El software del MAP és fàcil i ràpid, posa a disposició dels clients diferents fons i temàtiques, pert fer-se una gran varietat de composicions. Els àlbums poden tenir entre 10 i 30 planes. La creació de l”àlbum es instantània, l”àlbum pot ser creat en aproximadament 5 minuts.

  • El MAP està orientat a dues opcions de negoci: Per una banda el MAP pot utilitzar-se com a sistema self-service connectat a un Kiosk Gifts o bé com a servei back office que permet ampliar la gamma de productes de Flexilab, ja que augmenta el nivell productiu, proporciona una alta rendibilitat i un gran retorn potencial de la inversió.
  • El MAP s”enfoca per dos usos diferents: Pot ser l”àlbum perfecte per a el consumidor, ja que permet immortalitzar de forma ràpida i econòmica moments familiars, vacances, aniversaris, celebracions, nadals, viatges, ets. El MAP també pot tenir un us professional o de negoci. Pot ser de gran utilitat per crear catàlegs de productes, catàlegs per a agencies immobiliàries, llibres de pentinats de perruqueries, books de models o per realitzar col·leccions de boutiques.

Deixa un comentari »