SET

  

Guia suports adhesius per a impressores gran format base aigua

 

A SET disposem d’una gran varietat de suports adhesivats per a impressores de gran format base aigua (per a tintes DYE i PIGMENTADES). Escollirem el més adequat en funció de diferents variables, per a ús interior o exterior, sensible al vandalisme o no, curta o llarga durada, qualitat de la impressió, habilitat de la persona que ha d’aplicar el suport, etc…

 

Paper Pòster Mat Adhesiu de 170g.

Per a promocionar esdeveniments durant un curt període de temps, com per exemple: concerts, teatres, cinemes, promoció de productes… Indicat també per a senyals d’informació en convencions, grans edificis, per a mapes, etc.. Fàcil d’aplicar. Adhesiu permanent.

 

Paper Fotogràfic Microporus Pearl Adhesiu de 170g 

Mateixes aplicacions que el paper pòster mat adhesiu de 170g, però ens dóna major qualitat d’impressió i permet aplicar-ho en suports retroil·luminats. Adhesiu permanent.

 

Vinil Blanc Mat Adhesiu 150mic.

Film de PVC blanc amb adhesiu permanent i econòmic, resistent a l’aigua i amb revestiment mat. La principal aplicació és per a ús en interiors de promocions i senyals, encara que pot fer-se servir per a aplicacions temporals en exteriors, així com retolació tipogràfica i/o logos a vehicles. També apte per a terres, però sempre amb el laminat corresponent.

 

Vinil Blanc Brillant Adhesiu 130mic.

Similar al Vinil Blanc Mat 150mic., però en acabat brillant. Al tenir menor micratge permet dissimular-se millor amb el suport d’aplicació. Adhesiu permanent.

 

Polipropilè Mat Adhesiu Reposicionable 200mic

També anomenat paper sintètic pel seu acabat que simula un paper mat, però amb la particularitat de donar-nos gran resistència al trencament. Qualitat d’impressió fotogràfica. Gràcies al seu adhesiu reposicionable, és el de més fàcil aplicació (100% lliure de bombolles), i sense deixar residus. Per a aplicacions d’ús interior com promocions i senyals, i per a exteriors de curta durada, també apte per a aplicacions en terres amb el corresponent laminat.

 

Polièster Transparent Brillant Adhesiu 190mic

Ideal per a aplicacions en aparadors. Permet impressió a mirall de forma que s’aplica per l’interior de la botiga i permet veure’s per l’exterior, evitant així actes vandàlics sobre el suport, és aconsellable fondejar amb vinil blanc per l’interior per a permetre una correcta visió des de l’exterior. Qualitat d’impressió fotogràfica. Adhesiu removible que permet retirar el film sense deixar residu. També apte per a caixes de llum.

 

Backlight Frontprint Mat Adhesiu 260mic

Film de polièster blanc, especialment pensat per aplicacions sobre vidre, i aplicacions retroil·luminades. Adhesiu reposicionable de molt fàcil aplicació (100% lliure de bombolles), que permet retirar sense deixar residu. Per a aplicacions interiors de promocions o senyals i exteriors de curta durada.

 

Per a més informació premi aquí.

 

Deixa un comentari »