Amb SET és possible

A SET som professionals que pensem com tu, que compartim les teves necessitats, que ens esforcem conjuntament per trobar sempre la millor resposta per a la impressió  digital en el teu negoci. Oferim equips fiables i sempre amb la tecnologia més avançada. Ens dediquem, des de 1988, al subministrament de productes i serveis per a la impressió digital i fotografia amb un únic objectiu, oferir sempre la solució més senzilla i rendible a les necessitats d’impressió digital de la teva empresa.

La força d’un gran equip

El principal objectiu de tot l”equip de SET és proporcionar els millors productes i solucions per fer possible una impressió digital senzilla i assequible pel teu negoci. Treballem amb les primeres marques internacionals i podem donar resposta a qualsevol necessitat, oferint una solució professional i competitiva, acompanyant als nostres clients en el procés d’instal·lació i posada en marxa de tots els equips.

Impressió digital per a tots

Volem donar resposta a les vostres necessitats professionals. Oferim un servei complet: tots els equips s’instal·len i es posen en funcionament, per començar a treballar des del primer dia.

Lliuraments en 24 hores
902 11 77 11 

Què necessites?

Nom i Cognoms (*)
Correu electrònic(*)
Assumpte
Missatge

SET-PRAT
Paper Distribucions, S.A

Dirección
C/ Ramon de Trinxeria, 8
Pol. Ind. “El Pla”
08980 Sant Feliu de Llobregat
Barcelona

Tel. (+34) 902 11 77 11
Email: [email protected]